Tidl. lektor i fysik, energi og klima ved DIA og DTU. Nu næstformand i REO.

To af REO’s professionelle analytikere, Søren Kjærsgaard og Ib Andersen, har skrevet en redegørelse om vores ikke særligt effektive energipolitik på el-området. Den er offentliggjort i netavisen “Den Korte Avis” den 30/1-2023.

Sammenfatning:  Den nye regerings fremtidsplaner for omstillingen til grøn el synes uændret at være ”mere af det samme”. Dvs flere vindmøller og solceller samt stor eksport af havvindmølle-el og PtX (elektrobrændstof). Ingen officielle teknisk/økonomiske analyser er grundlag for disse planer.

Læs redegørelsen her

Comments

  1. Tak, Mogens, for din positive tilbagemelding! – Ja, det haster, men måske ville en mere langsigtet
    løsning, være vigtigere end hastværk! Det er det, artiklen agiterer for!

Comments are closed.