Cand.scient. (fysik) og Ph.d. (elektronik).

Du tilgår følgende webinaret med følgende link:

Passcode: 498217

Det er REO en stor fornøjelse invitere til webinar onsdag den 18. januar. Det er lykkedes os at få CEO, Kalev Kallemet, fra Fermi Energia til at fortælle om deres arbejde med at implementere små og modulære reaktorer (SMR) i Estland. Firmaet har netop modtaget 3 bud på SMR fra General Electric / Hitachi, NuScale VOYGR og Rolls Royce UK SMR. Ifølge planen skal det være oppe at køre i 2032.

Men alt det kan du høre mere om til webinaret – se vedhæftede indbydelse (på dansk og engelsk) og del den gerne med dine naboer, venner og kollegaer. Tilmelding til webinaret på https://forms.gle/Kzz48deDVx8neRon8. Webinaret er på engelsk.

Download invitationen her.

——

Introduktion til en ny generation af små modulære reaktorer i Estland

Fermi Energia blev dannet for at udvikle mulighederne for en ny generation af små modulære reaktorer (SMR) i Estland. Formålet er at opnå forsyningssikkerhed for estisk energi og at nå klimamålene.

CEO, Kalev Kallemets, holder et onlineforedrag om implementering af kernekraft, og hvordan Fermi Energia arbejder på at få bygget nye små og modulære reaktorer i Estland:

Onsdag den 18. januar 19.30 – 21.00

Alle er velkomne til webinaret. Det kræver ingen forudsætninger at deltage. Webinaret bliver holdt på engelsk.

Indhold
·  Introduktion til Fermi Energia
·  Forretningsmodel
·  Finansiering
·  Værdien af langsigtede fastprisaftaler vha. SMR-købsaftaler
·  Kriterier for valg af SMR-producent

Kalev Kallemets, Ph.d., er medstifter og CEO for Fermi Energia. Et selskab, der blev etableret i begyndelsen af 2019 af estiske kernekraft-kyndige og forretningsfolk for at implementere små modulære reaktorer i Estland. Kalev Kallemets opnåede sin Ph.d. i energiøkonomi fra Det Tekniske Universitet i Tallinn.

Kalev Kallemets har omfattende erfaring med både den private og offentlige sektor fra arbejde i et estisk privat energiselskab, økonomiministeriet, som vicedirektør for Estlands geologiske undersøgelser og som medlem af parlamentet i Estland.

Kalev Kallemets var i november gæst på pro-nuklear podcast Decouple. Lyt til podcasten og få mere at vide om Fermi Energia:
https://www.decouplemedia.org/podcast/episode/207f422c/what-is-the-nuclear-secret-sauce