Cand.scient. (fysik) og Ph.d. (elektronik).

Forfatteren, Hans Jørgen Nielsen, holdt 16. november 2022 foredrag om atomkraft med udgangspunkt i sin nye bog “Alt det ingen har fortalt os om atomkraft, der udkom 4. november på forlaget Pressto.

I bogen gennemgår forfatteren de mange argumenter, der findes imod a-kraft, og påviser, at en stor del er baseret på fordomme og myter uden hold i virkeligheden. ”Alt det ingen har fortalt os om atomkraft” bygger på et hav af videnskabelige kilder, men den er skrevet i et fortællende, letflydende og letlæst sprog, hvor læseren samtidig kommer med på en række øjenåbnende rejser rundt om i verden. Du behøver (slet) ikke være energinørd, politiknørd eller fysiknørd for at lytte med. Til gengæld er der garanti for hæsblæsende underholdning og masser af ny og overraskende viden. Hans Jørgen Nielsen ejer konsulenthuset Slotsholm ApS, har arbejdet som journalist og politisk rådgiver og været tilknyttet en lang række regeringsnedsatte kommissioner. Han er desuden forfatter til bogen Farligt, der udkom på Gyldendal i 2018.

Læs mere om bogen på https://atomkraftbogen.dk/