Cand.scient. (fysik) og Ph.d. (elektronik).

Der er valg til Ingeniørforeningens (IDA) repræsentantskab fra 25/3 til 11/4. En række kernekraft-tilhængere har i den forbindelse skabt listen Atomkraft ja tak! som en direkte konsekvens af IDA’s klimaplaner.

Listens budskab lyder: “IDA skal forblive den videnskabeligt funderede spydspids i klimadebatten og tage lederskab i den grønne omstilling, der prioriterer klima, natur, miljø og biodiversitet. Og lytter man til videnskaben, så er vores vores budskab klart: Vi kommer aldrig i mål uden brug af atomkraft.

Repræsentantskabet består af i alt 65 medlemmer. Der skal stemmes om 61 medlemmer, mens de resterende 4 medlemmer vælges blandt studiemedlemmerne. IDAs formand og hovedbestyrelse bliver valgt af IDA’s repræsentantskab på deres første møde i maj 2022.

Læs mere om listen her: https://candidacy1.assembly-voting.com/ida_representantskabsvalg_2022/districts/24/parties/224