Michael Moore

Tidl. lektor i fysik, energi og klima ved DIA og DTU. Nu næstformand i REO.

Af Thomas Grønlund Nielsen, tidl. formand i REO.

Vindmøller , solceller og især biomasse kommer under kraftig beskydning i Michael Moores film “Planet of the Humans”. ”Nuclear” nævnes derimod kun en eneste gang og hverken positivt eller negativt ( i stil med ”firma X leverer gaskraft og atomkraft”). Det er i sig selv ganske interessant når man tænker på hvor meget atomkraft tidligere har været hadeobjekt.

Filmens budskab synes at være at vor eneste mulighed er færre mennesker og mindre forbrug. Skal jeg så skamme mig fordi jeg har 3 børn? Det gør jeg nu ikke. Men jeg prøver at opdrage dem til ikke at frådse (åbenbart ikke et ord Outlook kender) og svine, og må erkende at det er fast arbejde.

Filmproduceren Michael Moore afslører illusionen om den grønne omstilling i sin nye film: Planet of the Humans – og kedeligt nok er Danmark førende, hvad angår ødelæggelsen af verdens skove! Se filmen her: