Tidl. lektor i fysik, energi og klima ved DIA og DTU. Nu næstformand i REO.

Rebecca fra REO var en tur i Radio24syv, hvor hun debatterede med en fra Greenpeace, som tydeligvis ikke havde styr på fakta. Emnet var at to ud af fire reaktorer på det svenske atomkraftværk Ringhals, og derfor foreslår den svenske energiekspert Staffan Qvist, at Danmark burde købe dem. Det vil med ét kunne gøre Danmarks strømproduktion CO2-neutral.


00:02 Ph.d.: Danmark bør købe to atomreaktorer i Sverige
12:52 Enhedslisten: Vi skal ikke have atomkraft i Danmark
27:36 REO: Ja tak til atomkraft i Danmark
31:08 Greenpeace: Nej tak til atomkraft
45:40 Seaborg Technology: Atomkraft kan redde klimaet

 

Comments

 1. Naturligvis skal vi have atomkraft i Danmark, bl.a. for muligheden for en eksport af sikker atomkraft, for miljøet og verdens udledning af Co2, en billig måde at få erstattet Dansk kulkraft med billig Svensk atomkraft. Modstanderne har en atomkraft skræk der selv ved alle de uheld der er sket med atomkraft blegner mod de dødsfald der skyldes kulkraft

 2. *Spoiler Alert*
  Rebecca blev totalt kørt over af Greenpeace. Det må man blot konstatere.

  1. Nej, det gjorde hun slet ikke. Hun fik ham til at virke påståelig og latterlig. Hun behøvede ikke engang sige ret meget for at det lykkedes. Ikke engang studieværten kunne holde det ud.

   1. Det var absolut ikke det jeg hørte.

    Der var det i høj grad Rebecca som kom til at lyde ekstremt påståelig, dårligt inde i sine data og som at Greenpeaces argumentation gik hende på.

Comments are closed.