Tidl. lektor i fysik, energi og klima ved DIA og DTU. Nu næstformand i REO.

Journalisten Frede Vestergaard (tidligere Weekendavisen) har 14/10-2022 i Berlingske “afsløret”, at Danmark har satset hovedløst på vindmøller og solceller, uden at sikre sig, at der er tilstrækkelig backup. Mange har tilsyneladende glemt, at vi skal have strøm hele tiden!

Overskriften i Berlingske: “Energikrisen skyldes den grønne omstilling. Ikke Vladimir Putin”.

Vi har gjort os næsten 100 % afhængige af naturgas og af importeret strøm fra vore nabolande. Og det ændres IKKE, selv om vi bygger endnu flere vindmøller. De står jo alle næsten stille i perioder med svag vind! – Men det bliver dyrt, fordi mange møller stoppes, når det blæser, og vi ikke kan komme af med strømmen!

Læs indlægget i Berlingske.  NB!  Læserne skal “surfe” lidt med musen for at se hele indlægget!